Image
Државно средно училиште за образование и рехабилитација
ЗА НАС

Адреса

ул. Рибник бр. 14, Штип
Македонија

ТЕЛЕФОН

Телефон: +389 078 474 072
Email:  dsuiskra@yahoo.com
Follow Us Now
ул. Рибник бр. 14, Штип Македонија +389 078 474 072 dsuiskra@yahoo.com

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Што мислите дека е подобро да се добие по секоја лекција: значка со прекрасен изглед или важни вештини што можете веднаш да ги спроведете во пракса.

Адреса

ул. Рибник бр. 14, Штип
Македонија

ТЕЛЕФОН

Телефон: +389 078 474 072
Email:  dsuiskra@yahoo.com
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Image
ул. Рибник бр. 14, Штип
Македонија
+389 078 474 072

Следете не